Voor systeemplafonds gekozen op kantoor

Ja, op aanraden van een vriend, die zei dat systeemplafonds veel beter waren. Ik geloofde hem meteen en al snel kwam ik op de website van het bedrijf Miro, dit bedrijf maakt en monteert systeemplafonds. Maar nu snap ik heel goed dat veel mensen die dit blog lezen zeggen van ja ik weet niet wat het is, want dat had ik in het begin ook. Doormiddel van dit blog en mijn ervaring hoop ik jullie te overtuigen om ook zeker bij Miro je aanschaf te doen.

systeem2

Waarom deze plafonds

Bij Miro Systeemplafonds kun je rekenen op scherpe prijzen en een hoge kwaliteit. Of het nu gaat om een plafond voor jouw kantoor, winkel- of horecaruimte, zij komen bij je langs om alles in orde te maken. Vraag je je af wat de voordelen van systeemplafonds zijn? Dat zal ik even uitleggen. Allereerst zijn de plafonds brandwerend en brandvertragend, zit zorgt voor een veilige omgeving, denk bijvoorbeeld aan een kantoorruimte. Ook wordt warmte goed geïsoleerd en licht gereflecteerd. Daarnaast blijft de techniek boven het plafond heel toegankelijk. Bij het plaatsen van systeemplafonds ontstaat er namelijk ruimte tussen de bovenliggende vloer en het plafond. Hierdoor heb jij ruimte over voor bijvoorbeeld de aanleg van verwarming of ventilatie.

systeem4

Ik heb natuurlijk ook deze plafonds en alles wat er staat vermeld klopt. Ik vind deze plafonds fijner dan normale, ik heb er een airco boven geplaatst voor in de zomer. Het is ideaal en een koopje als je dit aanschaft bij Miro, dit bedrijf is echt een aanrader.