Dijkgraafprojectinrichtingen

secretary-338561_640Gaat uw bedrijf binekort verhuizen naar een nieuw pand of heeft u nog een pand nodig? Dijkgraaf-Rijsdorp is al 49 jaar actief op het gebied van projectinrichting. Onze specialisten denken vanaf het idee tot en met de realisatie en support met u mee. Wij zorgen voor de creatie van een plezierige werkomgeving zodat uw werknemers optimaal aan het werk kunnen. Zo nemen wij alle zorgen van de verhuizing op onze schouders zodat u verder kunt met de service van uw bedrijf.

Binnen ons brede assortiment aan service valt het verkoopt van kantoormeubelen, ontwerpen, coördinatie, levering, montage, bouwbegeleiding en oplevering. Wij leveren niet alle services vanuit hetzelfde bedrijf. Er wordt samengewerkt met enkele gerenommeerde bedrijven die wij vertrouwen om in te huren. Deze kunnen bijvoorbeeld gespecialiseerd zijn in licht of geluid. Ondanks dat er zoveel services zijn die worden aangeboden heeft u nog steeds maar één aanspreekpunt. Dit maakt het voor u een stuk makelijker om eventueel nog latere wensen door te kunnen geven.

russia-95311_640Onze dienstverlening bestaat uit deze elementen: akoestiek, Cable management, opbergsystemen, klimaatbeheersing, verbouwing/interieurbouw, projectcoördinatie, product- en meubelselectie, levering en ontwerp. Deze worden allemaal uitgevoerd door specialisten binnen ons bedrijf of door één van onze samenwerkende bedrijven. Zo zorgen wij ervoor dat u altijd kwaliteit geleverd krijgt. Kijk op: projectinrichting apeldoorn voor meer info.