Milieu bewust administratiekantoor Den Bosch

boekhouder2 boekhouder1Een goede kennis van mij gaf me een tip, hij weet dat ik het welzijn van de aarde erg belangrijk vind en dat ik dat altijd al in een hoog vaandel had. Hij vertelde me namelijk over een administratiekantoor Den Bosch wat erg milieu bewust was en ook nog eens een scherpe prijs aanbood. Hij kwam hierbij omdat we het er een tijdje terug over hadden dat ik opzoek was naar een administratief bedrijf wat een groot deel van mijn taken uit handen kon nemen wat erg fijn is als ondernemer zijnde. Ik besloot een kijkje te gaan nemen op de website van het bedrijf en het beviel me wel wat ik zag.

Voor mij was het perfect

Het administratiekantoor in Den Bosch probeert zo weinig mogelijk te werken met papier en als ze dit wel doen dan is dat gerecycled papier zodat het het minst schadelijk is voor de aardbol en datboekhouder is zeker iets wat mij aanspreekt als ondernemer zijnde. Ook was het een scherpe prijs voor het aangeboden werk en dat is natuurlijk helemaal mooi meegenomen, omdat het iets is wat een redelijk vervelende klus is huur je al snel een bedrijf in om het te laten doen maar wanneer dit hoog in de kosten loopt wordt het des te vervelender en daarom blijf ik bij dit bedrijf ik heb tot nu toe namelijk nog geen enkele fout gehad en de prijs is goed.