logo

Bent u opzoek naar een bedrijf die goede ict-diensten leveren? Dan is HostedXL de juiste voor u. Door veel ervaring en professioneel personeel weet HostedXL altijd wat ze aan het doen zijn als ze u een dienst aan u verlenen. Zo is het personeel van HostedXL gespecialiseerd in het verlenen van cloud diensten en het aanleggen van internet en telefonische netwerken. Oftewel dit bedrijf kan gemakkelijk een cloud opzetten zodat u en/of uw werknemers gemakkelijk bestanden kunnen uploaden en downloaden op elke plaats op de wereld, waardoor uw werknemers niet meer vastzitten gebonden aan een werkplek. Het aanleggen van netwerken is ook zo gedaan door dit bedrijf. Zo kunt u kiezen voor snel internet door het glasvezel netwerk of een draadloos netwerk zodat u niet vast zit aan de kabels. Verder worden er ook telefonische netwerken aangelegd, denk daaraan bij een VoIP netwerk of hosted telefonie.

Mijn ervaring met HostedXL.

Over mijn ervaring met HostedXL valt positief te spreken. Zo is er voor een redelijke prijs een snel en stabiel netwerk aangelegd in het pand van mijn bedrijf. Dit ook binnen de afgesproken tijd waarin het netwerk zou gelegd zou worden. Ook is het personeel zeer vriendelijk geweest en kon je goed met ze praten. Zo weten ze waar ze over praten en weten ze dat ook op de juiste manier uit te leggen.

telefonie oplossingen

Contact met HostedXL.

Wilt u de diensten van HostedXL gebruiken? Dan is contact met ze opleggen een goed idee. U kunt gemakkelijk contact opnemen door verschillende manieren. Zo kunt u bellen naar het nummer 0186 744 022. Of een e-mailtje sturen naar info@hostedxl.nl. En als laatste kunt u altijd nog kijken op de informatierijke site waar u de live chat met de klantenservice kunt vinden.