Tijdelijke raamdecoratie is een bijzonder leuke uitvinding. Voor ons bedrijf zeker een must. Regelmatig hebben wij een reclame stunt of een ander leuk item en hiervoor willen wij zoveel mogelijk reclame maken. Voorheen deden wij dit met flyers te verspreiden, maar dat had niet zoveel effect. Tegenwoordig hebben wij een geweldige manier van onze producten aan de man te helpen. Wij hebben namelijk via Glance & Vision een leuk idee gekregen en dat is om reclame te maken via folie dat wij op de ramen kunnen plakken. Eigenlijk is dit niet plakken, want er komt geen lijm aan te pas. Het mooie van dit materiaal is, dat het statisch is en hierdoor kleeft het vanzelf aan de ramen. 

Ook een tijdelijke raamdecoratie bestellen?

Rond deze tijd hebben wij ons pand altijd versierd en wat is er dan leuker om ook kerstversiering op de ramen te hebben. Hiervoor zijn wij ook naar de website van Glance & Vision gegaan. Hier hebben wij een mooie folie laten ontwerpen met de wens, ‘prettige feestdagen’ erop. Het staat erg mooi en tevens hebben wij zo hier geen inkijk meer. 

Bij dit bedrijf is veel meer mogelijk dan alleen decoratie voor op de ramen te bestellen. Want zij hebben veel meer in hun pakket zitten. Denk hierbij aan het wrappen van auto’s. Hiermee wordt bedoeld dat je een auto een geheel andere kleur kan geven, zonder dat hier verf voor aan te pas komt. Ze pakken als het ware de auto in met speciaal materiaal. Hiervoor kan je diverse kleuren uitzoeken, erg leuk.