Drie soorten lichtreclame waarmee je echt opvalt!

Lichtreclame
Lichtreclame is een krachtige manier om de aandacht van voorbijgangers te trekken en je bedrijf of boodschap te laten opvallen, zowel overdag als ’s nachts. Er zijn verschillende soorten lichtreclame beschikbaar, elk met zijn eigen unieke uitstraling en voordelen.

3 soorten lichtreclame:

1. Boxletters

Boxletters, ook wel bekend als doosletters, zijn driedimensionale letters en vormen die vaak verlicht zijn. Ze geven een modern en stijlvol tintje aan je bedrijfsnaam of logo. De verlichting kan zowel direct als indirect zijn, waardoor ze zowel overdag als ’s nachts goed zichtbaar zijn. Boxletters zijn duurzaam en kunnen worden aangepast aan je huisstijl en branding.

2. Neon reclame

Neon reclame is een klassieke en opvallende optie. De heldere, kleurrijke neonbuizen trekken onmiddellijk de aandacht. Neonreclames zijn zeer geschikt voor bars, restaurants en retro boetieks vanwege hun vintage uitstraling. Ze zijn artistiek en kunnen op maat worden gemaakt om je specifieke ontwerp en boodschap te weerspiegelen.

3. Lichtbakken

Lichtbakken zijn verlichte rechthoekige of vierkante kasten die vaak aan de gevel van een gebouw worden bevestigd. Ze zijn uitstekend geschikt voor het tonen van je bedrijfsnaam, logo en slogan. Lichtbakken zijn zichtbaar vanuit de verte en kunnen ’s nachts je locatie markeren, waardoor ze een essentieel marketinginstrument zijn. Val op met lichtreclame die bij jouw merk past en je boodschap krachtig overbrengt. Door op te vallen maak je je bedrijf of merk gemakkelijk zichtbaar, wat beter is voor de herkenbaarheid van je bedrijf. Daarnaast straal je professionaliteit uit met lichtreclame. En je bent 24/7 zichtbaar. Dat is pas efficiënt reclame maken! Of je nu kiest voor boxletters, neon reclame of gevellichtbakken, deze vormen van visuele communicatie zullen zeker de aandacht van voorbijgangers trekken en je bedrijf laten schitteren. Misschien ook interessant: Zo zet je jouw bedrijfsauto als reclamemiddel in