Polo’s bedrukken via relatiegeschenken specialist Max polo’s

maxpolo

Stel, je hebt binnenkort een groot evenenement of beurs waar je met een groot team van je bedrijf aan deelneemt. Dan wil je natuurlijk graag polo bedrukken bij Max polo’s. Zij bieden niet alleen snel polo’s, maar ook nog eens goedkoop. Want je wilt natuurlijk representatief voorkomen op dat ene evenement of die beurs. Ook aan de jeugdige deelnemers aan dat ene evenement namens een bedrijf is gedacht, als je kijkt naar de onderstaande afbeelding. Op deze afbeelding wordt een bedrukte polo die is bewerkt door Max polos.nl getoond door een jonge jongen.

45294_Mood_USBasic_0132 (1)

Bekijk de website van Max polos.nl eens voor deze en nog meer items. Bekijk vooral ook eens de aanbiedingen waarbij je 15 procent korting krijgt.

45375_9238081 (1)
Altijd de goedkoopste in relatiegeschenken

Indien je op zoek bent naar een goedkope partij in de relatiegeschenken dan ben je zeker bij Max polos.nl aan het juiste adres. Wist je trouwens dat zij tot Maxilia behoren, een grote aanbieder in allerlei relatiegeschenken die mensen kunnen laten bedrukken. Zo kun je denken aan bedrukte aanstekers of petjes die je laat voorzien van het logo van jouw bedrijf. Je bent trouwens altijd voorzien van de vele standaard garanties, zoals een gratis blanco sample en een gratis drukproef. Maar, wat dacht je bijvoorbeeld een gratis logo service? Ook het voordeel van het zelf bepalen van  de korting mag natuurlijk niet ontbreken.

Je kunt trouwens al een kleine oplage bestellen vanaf 5 stuks. Ook is het mogelijk om goedkope polo’s à 4,08 euro te laten voorzien van jouw logo.