Relatiegeschenken van Maxilia, efficiënte promotie

45278_RICO_SOLID_orange copy (1)Op zoek naar een origineel relatiegeschenk voor mijn klanten kwam ik terecht bij de relatiegeschenken van Maxilia. Als uitbater van een volautomatische autowasstraat wilde ik eens wat anders geven aan mijn trouwe klanten dan een obligate sleutelhanger. Tussen de relatiegeschenken van Maxilia, een onderdeel van relatiegeschenken, vond ik wat ik zocht: een auto zonnescherm. Met de mogelijkheid om mijn logo er op te laten drukken was dit een nuttig geschenk dat bovendien nog eens reclame maakte voor mijn zaak. Hoewel ik mijn zinnen had gezet op een zonnescherm, werd ik echt wel overvallen door het schier oneindige aanbod van werkelijk alle mogelijke relatiegeschenken.

5307_LT_90604 44402_102193_wit

Snel, gemakkelijk en doeltreffend

Het gemak waarmee ik de bestelling kon plaatsen en mijn logo uploaden was een enorme opsteker. Ik ben namelijk niet echt wat je noemt een wizzkid op de pc. Met een levertijd van amper vier dagen, de verrassend lage prijs en de mogelijkheid om het resultaat online te bekijken was het van meet af aan een schot in de roos. Ik wou bescheiden beginnen met een kleine oplage, wat geen probleem was. Toen ik amper na twee weken wou bijbestellen bleek dat in enkele klikken te kunnen. De relatiegeschenken hebben me echt wel overtuigd van het nut om op een aparte manier mijn zaak te promoten. Het is altijd wel leuk om een partner te hebben om je zaak te boosten die tegemoet komt aan je wensen en je met raad en daad bijstaat.