Petjes bedrukken voor mijn klas

Ik werk nu al ruim 10 jaar als docente op het voortgezet onderwijs en ik doe het met heel veel plezier. Daar moet ik wel bij zeggen dat ik met name in de onderbouw werk, want ik kan beter opschieten met jonge kinderen. Ze zijn nog flexibel en iedereen met tieners weet hoe moeilijk die kunnen zijn, OOK in de klas. Voor een uitje met de hele klas, heb ik laatst petjes bedrukken.
We zouden namelijk naar een botanische tuin gaan voor een biologie-project. Mijn klassen waren al helemaal enthousiast, want in totaal zou ik drie klassen begeleiden. Andere klassen in hetzelfde jaar zouden op een andere dag gaan en met een andere docent. Soms kan het echter moeilijk zijn om ze uit elkaar te houden, dus dacht ik voor iedere leerling een pet te laten ontwerpen met zijn naam erop en in de kleur van zijn klas. Zo zou ik niet alleen in een oogopslag de naam zien (ik ben best slecht met namen!), maar ook zou ik dan gelijk weten in welke klas hij zit. Ideale oplossing dus. Met het logo van de school zou bovendien iedereen weten waar deze leerling bij hoorde.

image (48) 1233_13081 2130-10-A06 (1)

Petjes bedrukken bij maxcaps.nl

Nu was het dus aan de tijd om een leuke shop te vinden die dit even voor mij zou kunnen regelen. Ik had het ook aan enkele collega’s verteld en zij vonden dit ook een erg goed idee en besloten met me mee te doen. Zo zou dus elke klas petjes krijgen, dan ontstaat er later ook geen jaloezie. Uiteindelijk heb ik op maxcaps.nl de petjes allemaal kunnen bestellen. Ze kwamen mooi op tijd aan en de klas was er erg blij mee. Ook ik als juf vond het de ideale oplossing!