CV Ketel

Vandaag ga ik u het een en ander vertellen over mijn ervaring met de aanbieder Holland Warmte. Als ondernemer zijnde wilt u natuurlijk het beste voor u personeel. Wanneer er een probleem is wilt u dit z.s.m verhelpen.  Van zo’n probleem heb ik vandaag het perfecte voorbeeld de cv ketel binnen in het bedrijfspand was stuk gegaan. Hierdoor werd het hartstikke koud wat irritant was voor mijn personeel en ik zelf. Wij wilden absoluut niet gaan werken onder koude omstandigheden. Ik wilde dit probleem dan ook oplossen binnen een werkdag. Maar waar kon ik zo snel een nieuwe cv ketel kopen? zodoende ben ik in aanraking gekomen met de aanbieder Holland Warmte.

CV Ketel

Meer over Holland Warmte

Holland Warmte is een erkend bedrijf dat gespecialiseerd is in het plaatsen van deze ketels. Wanneer u zo’n ketel koopt en laat plaatsen door Holland Warmte zitten daar veel voordelen aan verbonden.

  • De klantenservice is ieder uur van de dag beschikbaar
  • Garantie van dertien jaar over uw aankoop
  • De laagste prijsgarantie

Zoals u kunt zien is Holland Warmte service gericht en dat heeft mij doen overhalen tot koop.

Holland Warmte

Binnen een werkdag is het probleem verholpen

Dankzij de snelle en goede service van Holland Warmte was de ketel een werkdag na contact geplaatst. Sindsdien zijn wij voorzien van heerlijke warmte binnen in het bedrijfspand. Wij hoeven ons geen zorgen meer te maken over de koud omdat het probleem is verholpen. Dit heb ik allemaal te danken aan de geweldige aanbieder Holland Warmte!