Ik was opzoek naar een nieuwe cv ketel

CV Ketel

Natuurlijk is het in voorzien van een goede cv ketel een must voor iedere ondernemer! Simpelweg omdat u zonder cv ketel niet in voorzien bent van warmte. U bent dan niet in voorzien van warm water en ook kunt u de verwarming niet gebruiken. Maar wat doet u als uw cv installatie stukgaat? Ikzelf heb afgelopen maand te maken gehad met dit vervelende probleem. De cv installatie was stukgegaan waardoor het hartstikke koud was binnen in het bedrijfspand. Mijn personeel en ikzelf baalde hier ontzettend van en zodoende ben ik dezelfde dag opzoek gegaan naar een mogelijke oplossing. Op aanraadde van een werknemer ben ik de website van Holland Warmte gaan bekijken. Volgens deze werknemer plaatst Holland Warmte volledige cv installaties voor een zeer lage prijzen!

CV Ketel

Niets was minder waar!

Op de website van Holland Warmte werd veel informatie weergeven over het ruime aanbod, de garantie voorwaarden er dergelijke. In dit assortiment vond ik namelijk een ruim aanbod aan vijf verschillende top merken. Zie hieronder de topmerken die worden aangeboden door Holland Warmte:

  • Vaillant
  • Remeha
  • Intergas
  • Nefit

Al deze topmerken zijn in verhouding met de overige aanbieders zeer voordelig, want Holland Warmte hanteert de laagste prijsgarantie. Daarnaast verkrijgt u na uw aankoop bij Holland Warmte een garantie van dertien jaar over het product dat u heeft gekocht. Uiteindelijk bleek niets minder waar te zijn, en dankzij deze geweldige aanbieder zijn wij momenteel in voorzien van een hoogwaardige kwaliteit cv installatie. Dus wilt u een nieuwe cv installatie laten plaatsen? Laat u deze dan plaatsen door Holland Warmte!

Holland Warmte