stickers.nl

Op de website van stickers.nl, zijn diverse leuke afbeeldingen te vinden. Tegenwoordig zijn stickers haast niet meer weg te denken uit de reclame wereld. Veel bedrijven maken hier gebruik van om een product te promoten of reclame te maken voor hun bedrijf. Vaak zie je op auto’s veel reclame staan, maar ook op ramen van een gebouw kan je dit vinden. Wat helemaal leuk is en zeker een aanrader zijn de stickers op de grond. Vooral voor op een beurs zijn dit echt Eye catchers.

stickers.nl

Veel mogelijkheden via stickers.nl

Omdat het mogelijk is om op deze website zelf het mooiste reclame materiaal te ontwerpen in de vorm van een sticker, is dit een aanrader. Omdat wij sinds kort een nieuw product in ons assortiment hadden opgenomen, wilden wij dit door middel van stickers op de vloer kenbaar maken. Diverse modellen hebben wij ontworpen en deze laten maken.

Omdat wij een beetje zaten te twijfelen of dit wel een goed idee was, hebben wij ervoor gekozen om eerst een proefmodel aan te vragen. Ook dat is namelijk mogelijk. Hiermee konden wij beter inzien of dit product wel een goed plan was. Tevens konden wij zo zien of het wel de juiste afmeting was, of dat wij een andere afmeting moesten bestellen. Al met al heb je bij dit bedrijf genoeg mogelijkheden en een geweldige service.