Advies: haal hier je heftruckcertificaat

heftruckcertificaat

heftruckcertificaatVeel grote bedrijven werken met een uitgebreid magazijn. Dit om producten op te slaan en eventueel naar de klant te sturen. Sommige bedrijven hebben magazijnwerknemers zo op elkaar afgestemd dat zij hun werk zeer efficiënt doen. Een onderdeel hiervan is natuurlijk dat zij allen een heftruckcertificaat. Ik hoor nog steeds verhalen dat er mensen zonder zo’n certificaat een heftruck bedienen. In de meeste gevallen gaat dit goed, echter wanneer zij een ongeluk veroorzaken heb jij als bedrijf een ernstig probleem. Vandaar dat ik deze bedrijven adviseer om dit soort zaken toch te regelen. Vooral omdat het tegenwoordig helemaal niet meer duur is, mits je weet waar je zo’n cursus kunt. Vandaar dat ik jullie al tip mee geef eens te kijken op verkeersschoolwesseldijk.nl. Zelf heb ik hier echter geen ervaring mee. Wel heeft een vriend van mij de zijne hier behaald.

Hij wou het risico niet meer lopen

rijschool wesseldijk

Die vriend van mij ging dus zelf naar zijn baas met de vraag of hij een heftruckcertificaat kon halen. Zijn baas vertelde op zijn beurt dat hij er eigenlijk nooit bij stil gestaan had. Het was dan ook helemaal geen probleem dat hij deze ging behalen. Hij kon dit zelfs doen op de kosten van de baas.

wesseldijkVandaar dat hij dus online op zoek ging naar een rijschool waarbij je de garantie had dit te halen. Het duurde dan ook niet lang voordat hij uitkwam bij de naam Wesseldijk. Wanneer je de site bekijkt zie je dat zij goede recensies hebben. Hij heeft inmiddels zijn certificaat en werkt nu met een beter gevoel. Dus is dit wellicht ook iets voor jullie, dan weet je waar je moet zijn.