Zoekt u een kwalitatieve social media video?

movus-logo-wit

Wilt u een professionele social media video? neemt dan contact op met MOVUS en dan gaan de professionals bij MOVUS meteen aan de slag voor u om een social media video te maken die perfect bij u past. Dit doen ze door met u een gesprek aan te gaan over wat zoekt voor video bijvoorbeeld een informatieve of een pakkende video en wat het beste is voor u en uw bedrijf.

We.Stream-Productfilm

Mijn ervaring met MOVUS

mijn ervaring met movus was heel prettig. Toen ik op de oriëntatie afspraak kwam werd er goed voor me gezorgd ik kreeg een kopje koffie en een koekje. Verder liep het gesprek heel soepel tussen mij en de professionel. We kwamen nadat ik mijn ideeën en dingen die ik er perse in wou hebben op tafel had gelegd er heel goed uit. Verder was de social media video van hoge kwaliteit en heel overzichtelijk zodat je meteen kon zien wat wij deden als bedrijf.

Nieuwsgierig?

Neem een kijkje op hun site https://www.movus.nl. U kunt ze ook telefonisch bereiken met dit nummer: 024 8454927. Ook kunt u ze bereiken via de mail info@movus.nl en tot slot kunt u ook nog het formulier op de site invullen.