Wilt u plafond geluidisolatie laten aanbrengen?

Mijn vader en mijn moeder waren begonnen met de verbouwing van hun huis. Deze verbouwing stond al heel lang gepland en nu was het dan eindelijk zover. Een van de belangrijkste dingen van de verbouwing was dat mijn ouders een deel van hun plafond willen gaan vervangen. Zij wilde op hun plafond graag goede geluidisolatie. Het plafond wat er nu in zat was al jaren oud en zorgde niet voor de juiste isolatie. Mijn vader en mijn moeder hadden mij gevraagd om te helpen Tijdens deze verbouwing. Zij hadden het bij de erg druk en vonden het is fijn als ik de organisatie van de verbouwing voor mijn rekening nam. Zij lichten maar uit dat zij een plafond met geluidisolatie wilde En ik besloot daarom direct op het internet te gaan zoeken naar een bedrijf die dit voor ze kon regelen. Zo kwam ik op de website van marcelwesseling.nl. Deze website lied direct hele mooie foto’s van verschillende soorten plafonds zien zo hadden ze standaard en akoestische spanplafonds. De website claimde al 12 jaar lang ervaring te hebben in het plaatsen van diverse soorten plafonds. Ik wilde uiteraard een bedrijf met genoeg ervaring zodat ik klus voor mijn ouders goed geklaard zou worden. Ik kijk rond op de website en zag gelukkig via de menuknop dat het bedrijf hun klussen die ze eerder gedaan hadden lieten zien. Hierdoor krijg ik een heel erg goed idee van de kwaliteit van plafonds die dit bedrijf kan afleveren. De eerdere projecten van bijvoorbeeld een plafond met geluidisolatie zagen er super goed uit. Door middel van mooie foto’s werd laten zien wat dit bedrijf eerder gedaan had. Ik liet de projecten aan mijn vader en mijn moeder zien en ook Zij waren heel erg tevreden over de kwaliteit. We besloten dan ook dat dit een goed bedrijf zou kunnen zijn voor het plaatsen van het plafond met geluidisolatie. We zochten op de website naar contact gegevens en vonden een telefoon nummer. We besloten contact op te nemen met dit bedrijf om te vragen of zij beschikbaar zouden zijn voor deze klus op een korte termijn.

Een betrouwbaar bedrijf voor uw plafond met geluidisolatie

De aardige man aan de andere kant van de lijn gaf aan dat ze inderdaad binnenkort tijd hadden om deze klus voor ons plafond met geluidisolatie te klaren. Wij waren erg blij, want dit bedrijf klonk erg betrouwbaar. We maakten een afspraak om de exacte plannen door te spreken en deze afspraak verliep vlekkeloos. We besloten dan ook met dit bedrijf in zee te gaan.

Goede kwaliteit en veel kennis

De klus is uiteindelijk snel geklaard en mijn ouders zijn zeer tevreden met hun plafond met geluidisolatie en willen dit bedrijf om de volgende redenen aanraden:

  • Dit bedrijf had veel kennis over een plafond met geluidisolatie
  • De medewerkers waren zeer vriendelijk
  • Het materiaal en het uiteindelijke plafond met geluidisolatie was van goede kwaliteit

Wij raden dit bedrijf dan ook zeker aan wanneer u op zoek bent naar het plaatsen van een plafond met geluidisolatie. Deze firma zal u zeker goed kunnen helpen.