Waarom kiezen voor een dakterras?

Wij, groene experts van BTL, zijn gespecialiseerd in de aanleg van daktuinen.  Nederland is een mooi land. De bevolkingsgroei neemt elk jaar toe. Logischerwijs moeten er daarom steeds meer huizen komen. En dat klopt, de bouw doet goede zaken. Regelmatig ontstaan er weer nieuwe projecten. Maar door al die huizenbouw raakt de grond toch een keer vol gebouwd. Dit maakt dat de bouwsector steeds vaker werkzaam is in hoogbouw. Een perfecte oplossing. Maar niet voor mensen die groene vingers hebben en graag in de tuin vertoeven.

Kies milieubewust voor een daktuin

Aanleg daktuinen is de oplossing gebleken bij het gemis van een tuin. Een daktuin of een dakterras geeft mensen extra ruimte in hun flat op de hoogste verdieping. In Nederland komen er steeds meer daktuinen bij en wij van BTL dragen daar graag ons steentje aan bij. Wij zien er zelfs een behoorlijke meerwaarde in. Al dat groen, ook op de hoogste niveaus dragen bij aan een milieuvriendelijke omgeving. Er ontstaat meer biodiversiteit en hoe meer groen, des te meer natuur er is in een stad. Fijnstofproblemen verdwijnen en er ontstaat meer zuurstof.

Hulp nodig?

Bij BTL richten wij onze speerpunten op duurzaamheid, het klimaat en een milieuvriendelijke omgeving. Samen met jou willen wij de mooiste daktuinen realiseren. Aanleg daktuinen, zo efficiënt mogelijk met het gebruik van natuurlijke producten. Door onze procesmatige aanpak betrekken we jou bij het bedenken van het ontwerp tot de uiteindelijke realisatie van een prachtig groen dak. Wij hebben de kennis en kunde in huis om een heerlijk buitenplekje te realiseren. Wil je meer weten? Neem dan een kijkje op onze website: https://www.btl.nl/expertises/btl-realisatie/dak-en-gevelgroen/