Waarom een heftruck opleiding?

Mij is al wel vaker de vraag gesteld waarom ik graag mijn heftruck opleiding wil behalen. Zonder een opleiding te volgen met positief resultaat is het niet toegestaan om uberhaupt op een heftruck te mogen rijden. Iets waar veel mensen zich nogal in vergissen….

logo1

Hoe te realiseren?

Ook voor vrouwen wordt het steeds meer bekend dat zij richting het “vakwerk van de man” gaan. Persoonlijk vind ik het ook erg leuk om te zien dat er steeds meer vrouwen magazijnwerk of wellicht timmerwerk gaan doen. In de meeste gevallen is het dan ook verstandig om hier de juiste opleiding voor te hebben. Hierdoor voer je het werk dan ook een stuk efficiënter én veiliger uit. Door eens op de website van verkeersschool Wesseldijk te kijken vind je genoeg informatie om een heftruck certificaat te behalen. Natuurlijk zijn er meerdere bedrijven die deze opleiding aanbieden, echter is het bij Wesseldijk een stuk voordeliger.

Snel beginnen!

Wanneer je op het punt staat om jezelf in te schrijven bij verkeersschool Wesseldijk kan het erg snel verlopen. Diezelfde dag ontvang jij dan ook een telefonische bevestiging. Hierin zal jij dan ook een bericht te horen krijgen dat je diezelfde week nog aan de slag kan gaan. Een duidelijke heftruck opleiding volgen zorgt er immers ook voor dat je deze snel kan behalen. Wesseldijk assisteert je hierin maar al te graag! Ook ik heb mijn heftruckcertificaat bij Wesseldijk behaald.