Voor een goede prijs uw koper weg doen?

Logo-KH-Metals

Een tijd terug had ik de leidingen vervangen van mijn huis en heb ik de oude leidingen bewaard. Alleen toen zat ik met heel veel kilo koper wat ik wou verkopen alleen ik wist niet waar, dus ik ging op internet op zoek naar de koper prijs

oud-aluminium-prijs

Een ideale website

Ik had in de zoekopdracht gezocht naar koper prijs en er kwam een hele lijst met oud ijzer boeren. Ik ging van site naar site en ging de reviews bekijken en ik zag dat mensen erg positief waren over KH-Mentals. Ook zeiden velen dat de service erg goed is. Het was de site met een automatische koper prijs rekenmachine, dus ik wist gelijk hoeveel mijn koper waard was en dat was erg handig. Ik ging invoeren hoeveel kilo koper ik had er kwam gelijk een prijs uit hoeveel het waard was. Ook kreeg ik gelijk een melding of ik een afspraak wou maken om de koper te verkopen aan KH-Mentals dat kwam natuurlijk zeer gepast uit. Ik vulde mijn gegevens in en plande de afspraak in en na een paar dagen ging ik op bezoek met al mijn koper. Daar werd alles voor de zekerheid na gewogen en werd de prijs vastgesteld. En als volgt ontving ik mijn geld.

Mijn mening

Ik raad het aan als je oud ijzer hebt om het bij KH-Mentals te verkopen, omdat hun service erg goed is. En er wordt snel contact met jou opgenomen. Ook hebben hun een Whatsapp nummer wat ook erg handig is.