Tweedehands horeca barkukken

SuperSeat

Sinds 2017 ben ik uitbater van mijn eigen bar in het hartje van Rotterdam. Er kwam heel wat bij kijken om alles in orde te brengen en een groot deel van mijn tijd spendeerde ik aan het inrichten van mijn interieur. Ik vond het namelijk belangrijk dat ik een bar zou inrichten met een authentieke uitstraling. Om die reden was ik ook opzoek naar authentieke en charmante barkrukken, maar het leek praktisch onvindbaar. Weken en maanden heb ik lopen zoeken, zonder veel resultaat. Gelukkig herinnerde ik me dat een oude klasgenote zelf ook een zaak in de omgeving had opgestart die erg leuk was. Dankzij haar ben ik terecht geraakt bij Super seat. Zo veel keuze, ik vond er meteen wat ik zocht. Het heeft dan ook niet lang geduurd voor ik mijn tweedehands horeca barkukken had gekocht. Deze barkrukken heb ik vrijwel meteen ontvangen en ik ben er ontzettend blij mee!

tweedehands horeca barkukken

 Perfecte staat, voordelige prijs

Ik moet toegeven dat ik in het begin mijn twijfels had. Ik vroeg mij af of het toch niet beter zou zijn om geheel nieuwe barkrukken aan te kopen. Ik was bang dat de barkrukken beschadiging zouden opgelopen hebben of dat ik ze na enkele weken toch opnieuw zou moeten vervangen. Maar zoals ik al zei was ik ontzettend blij met mijn levering. Niet alleen omdat alles vlot verliep en ik mijn tweedehands horeca barkrukken snel ontvangen heb, maar ook omdat de kwaliteit van de barkrukken gewoonweg uitstekend was. Waarom zou ik dan meer betalen? Dankzij Super seat heb ik dus heel wat geld uitgespaard, dat ik kon investeren in andere onderdelen van mijn bar. Aan alle zelfstandigen met een eigen horecazaak zou ik ten zeerste Super seat aanraden! Je hebt er een mooie uitgebreide keuze, het wordt snel geleverd en de kwaliteit is uitstekend. Wat moet je nog meer hebben?

Kruk