Tip van de dag: e achter b halen

legnest 2 Mijn broer had zijn aanhanger rijbewijs nodig en hij wist niet precies waar hij deze kon halen. Hij wilde namelijk met een caravan want hij zou samen met zijn vrienden op vakantie gaan. Echter heb je tegenwoordig dus een speciaal soort rijbewijs nodig en vandaar dat ik dit artikel dus schrijf over e achter b halenOmdat hij  niet wist waar je dit rijbewijs kon halen heeft hij aan mij gevraagd om te kijken waar hij dit kon doen.

Online zoekenpal3

Met een beetje zoekwerk kwam ik terecht op website van Osseforth. Op deze website had je de mogelijkheid om heel veel verschillende soorten rijbewijzen te halen. Zo had je dus niet alleen voor de aanhanger wat maar ook voor de auto, bromfiets bus en nog veel meer. Maar voor mijn broer hadden we alleen de e achter b halen gedeelte nodig. Ales was vrij duidelijk en we vonden een nummer. Ik zei tegen mijn broer dat hij gewoon contact op moest nemen voor alle vragen.

Gebeld met een medewerker.

Nadat hij contact opnam met het bedrijf besloot hij om eerst een proefles te volgen. Hierdoor zou hij weten of dit bedrijf goede lessen aanbiedt. Hij heeft uiteindelijk een proefles genomen en hij kwam tot de conclusie dat hij hier moest lessen.Uiteindelijk heeft hij een paar lessen nodig gehad om de aanhangwagen goed te kunnen besturen. Hij slaagde in een keer voor dit rijbewijs en hij is inmiddels al met de caravan op vakantie geweest!