Thermo vervormen is een handeling die het bedrijf Metafas meerdere keren heeft toegepast. Het leuke is dat je hier verschillende producten kan laten maken, die bijvoorbeeld voorzien zijn van led lampjes. Door deze zachtjes aan te raken gaan ze branden. Maar ook kan er diverse andere mogelijkheden zijn hier bespreekbaar. 

Elk jaar is ons bedrijf op zoek naar een leuke kerstversiering voor ons bedrijf. Deze keer wilden wij onze medewerkers een beetje in het zonnetje zetten en daarom waren wij op zoek naar een kleinigheidje. 

Thermo vervormen in een button

Via Meatfas hadden wij het afgelopen jaar al meerdere bestelling geplaatst. Van buigzame rekenmachines, tot een touchscreen bedieningszuil. Allemaal producten die veel toegevoegde waarde voor ons bedrijf waren. Niet om deze te gaan verkopen, nee dat zeker niet. Maar de zuilen werden gebruikt bij de ingang beneden. Hier kunnen bezoekers de nodige informatie op vinden en zich tevens aanmelden voor een afspraak. De rekenmachines werden in gebruik genomen op de afdelingen door de werknemers. De oude, plastic modellen gingen snel stuk, na een val van een bureau, de plastic modellen niet. 

Samen met een medewerker van dit bedrijf hebben wij bekeken wat wij als kleinigheidje konden geven. Al snel kwam het idee naar boven om buttons te maken met verlichting erin. Leuke led lampjes in de rode en de groene kleur werden hierin verwerkt. In de periode voor de feestdagen zullen alle medewerkers zo een button krijgen. Metafas is een bedrijf die veel producten en diensten kan leveren. Wil je hier meer over weten, neem dan een kijkje op deze website.