Vanaf het moment dat we beginnen te merken dat de hoeveelheid klanten op onze website achteruit gaat zijn we al op zoek waaraan het kan liggen. Diverse punten gevonden waar het aan  kan liggen echter biedt dit dan ook geen oplossing. Ik heb er dan ook meteen voor gekozen om te gaan zoeken naar een bedrijf die onze website eens goed onder handen kan nemen. De website ziet er wat dat betreft redelijk goed uit, echter is dit mijn eigen mening en niet de mening van een extern persoon.

imagegen

Retail styling ben ik dan ook meteen gaan zoeken op het internet in de hoop het snel voor mekaar te krijgen dat hier een bedrijf te vinden is. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Passionals. Bij hun is het mogelijk om alles onder de loep te krijgen om te zien of dat het werkzaam is of dat er juist aanpassingen gebeuren moet. Al met al heb ik er  gelijk voor gekozen om een afspraak te maken bij hun. Deze afspraak heb ik van de week gehad, tevens ook te horen gekregen dat er een hoop veranderen moet. Hier sta ik dan ook graag open voor!