Muller Translations het vertaalbureau nabij Utrecht

Wat ben ik blij met het vertaalbureau Utrecht. Als manager bij een zeer groot bedrijf, moet ik vaak op pad om nieuwe mensen te werven. Zo moest ik voor een tijd terug een nieuwe werknemer aannemen, echter sprak deze werknemer alleen maar Engels. Deze taal was nog niet eens zijn moedertaal dus een gesprek kon lastig worden. Het leek mij dan verstandig om hier iemand bij te halen die goed is in deze taal en die mij kon helpen met het ondervragen van deze werknemer. Nadat ik een gesprek met Irene Muller had gehad en hier had besproken wat er allemaal besproken moest worden was er een afspraak gemaakt.  vertaalbureau Utrecht

De dag van de sollicitatie

Precies op de afgesproken tijd was Irene Muller, van het vertaalbureau nabij Utrecht, aanwezig. Het leek wel of ik zenuwachtiger was dan de sollicitant. Gelukkig liep het gesprek helemaal goed en bij het tekenen van de overeenkomst was het ook geen enkel probleem. Irene had deze namelijk voor het gesprek netjes in het Engels vertaald. Zo was het voor beide partijen te begrijpen waarover het allemaal ging. 

Inmiddels is deze nieuwe werknemer al een tijd aan de slag en dit allemaal te danken aan de goede hulp van Irene Muller.