Links kopenVeel website-eigenaren hebben er tegenwoordig moeite mee om op een effectieve manier meer bezoekers voor hun website te krijgen. Het is immers vrij lastig om ervoor te zorgen dat mensen op jóuw website terecht komen. Als ze er via-via van hebben gehoord, zou het zijn dat ze het eens een keer komen bezoeken. Als ze via een link op een andere site bij jouw website komen, kan het zijn dat ze lang blijven. Maar de ultieme methode om bezoekers voor jouw website te werven, is natuurlijk via zoekmachines zoals Google. Als men tegenwoordig op zoek is naar een bepaald product of dienst, dan gaan ze vrijwel altijd als allereerst naar Google. Daar typen ze de relevante zoekterm in en krijgen ze honderden (of meer) resultaten die allemaal bij deze zoekterm passen. Het kan zomaar zijn dat jouw website tussen die resultaten staat – maar dat deze zo ver onderaan te vinden is dat vrijwel niemand hem ook daadwerkelijk te zien krijgt. Als website-eigenaar moet je dus zorgen dat jouw website hoger in de ranglijsten komt te staan. Dat kun je doen door middel van linkbuilding.

Linkbuilding

Backlinks

Linkbuilding is een methode om jouw website hoger in de ranglijsten van bepaalde zoekmachines te krijgen. Google en andere zoekmachines hebben namelijk een aantal methodes die ze gebruiken om websites te analyseren. Hoe beter deze websites tijdens de analyse beoordeeld worden, hoe hoger ze in de ranking komen te staan. Verreweg de meestgebruikte manier van Google om websites te beoordelen is door het aantal backlinks dat de website heeft na te gaan. Een backlink is een link naar jouw website op een andere site. Als je site veel backlinks heeft, gaat Google ervan uit dat je website veel wordt aanbevolen door andere bedrijven en dat je daarom een goede website hebt. Op deze manier wordt je website hoger in de ranglijst geplaatst – Google wil immers dat haar klanten de allerbeste zoekresultaten zullen vinden.

Backlinks kopen

Het is vrij lastig om als website uit jezelf opeens een heleboel backlinks te creëren. Hoe haal je andere website-eigenaren ertoe over om een link naar jouw website op hun eigen website te zetten? Omdat het natuurlijke verkrijgen van backlinks zo lastig is, kun je tegenwoordig ook backlinks kopen. Backlinks kopen is een slimme manier om je website ver omhoog te krijgen in de ranglijsten. Op internet kun je een heleboel bedrijven vinden die linkbuilding pakketten aanbieden. Zo kun je snel en gemakkelijk aan nieuwe backlinks komen. Linkbuilding pakketten zijn niet de goedkoopste pakketten die je op het internet kunt vinden. Maar omdat tegenwoordig vrijwel alle (grote) bedrijven aan linkbuilding pakketten doen, is het bijna onmogelijk om er niet aan mee te doen. Als iedereen immers meer backlinks heeft dan jij, dan zul je altijd onderaan de ranglijsten blijven staan.

links kopen

Linkbuilding pakketten

Linkbuilding is dus dé nieuwe manier om hoog in de ranglijsten van zoekmachines te komen te staan. Door middel van het kopen van linkbuilding pakketten competeren rivaliserende bedrijven op een geheel nieuwe wijze met elkaar. De komst van het internet heeft eigenlijk een modern platform gecreëerd waarop bedrijven elkaar onderling te slim af kunnen zijn met hun unieke marketing strategieën. Linkbuilding pakketten zijn er namelijk in allerlei soorten en maten. Hoeveel backlinks wil je precies kopen? En wat voor backlinks wil je kopen? Voordat je besluit welk linkbuilding pakket het geschikst voor jou is, is het verstandig om je eerst goed in te lezen. Er is een heleboel informatie te vinden over de verschillende linkbuilding pakketten. Zo weet je zeker dat jij op een optimale manier meedoet aan het innovatieve zoekmachine marketing.

Homepage backlinks

Niet alle backlinks zijn hetzelfde. Doordat er verschillende soorten links bestaan, moet je daarmee goed rekening houden voordat je een pakket aanschaft. Sommige backlinks zijn sterker dan andere. Een link die op een pagina staat die nauwelijks wordt bekeken, zal automatisch geen sterke backlink zijn. Een zwakke backlink telt ook aanzienlijk minder mee voor de Google ranking. Daarom is het belangrijk dat je je links slechts op veelbezochte pagina’s positioneert. De sterke backlink is natuurlijk de homepage link. Omdat de homepagina de meestbezochte pagina is van elke website, zal Google homepage backlinks automatisch als zeer sterk beschouwen. Zo stijgt je website al snel omhoog in de ranglijsten.