Italiaans vertalen door een vertaalbureau

Italiaans vertalen

Ben je in het bezit van Italiaanse documenten die je graag vertaald zou willen hebben naar het Nederlands? Schakel dan Aabévé vertaalbureau in! Of je nu juridische, medische, technische of privé documenten vertaald wil hebben; je kunt voor alles bij Aabévé vertaalbureau terecht. De inhoud van de documenten wordt natuurlijk volkomen vertrouwelijk behandeld. Mocht de inhoud echt heel vertrouwelijk of persoonlijk zijn, kan er een geheimhoudingsverklaring worden getekend. 

Italiaans vertalen passend bij de cultuur

Italianen vinden goede communicatie erg belangrijk. Ze verwachten daarom ook dat alle documenten in het Italiaans worden vertaald. Zorg er daarom dus voor dat de teksten professioneel worden vertaald. Ook is het een tip om een cadeau mee te geven. Echter is het essentieel om hier niet jouw bedrijf op te vermelden. Daarnaast geven Italianen ook vaak een cadeau en willen zij dit als eerst geven. Vervolgens kun jij jouw cadeau daarna overhandigen. 

Italiaans vertalen

Beëdigd vertalen

Je kunt hier ook terecht voor beëdigd Italiaans vertalen. Dit heb je nodig voor juridische documenten die moeten worden vertaald door een vertaler die is beëdigd door de rechtbank. Zulke documenten moeten worden vertaald voor officiële instanties, die zekerheid van vertaling eisen. Beëdigde vertalers hebben een vertaalopleiding gevolgd met minstens een bachelor niveau. Daarnaast hebben zij minimaal vijf jaar ervaring en leggen zij een examen af. Naast Italiaans kunnen teksten ook worden vertaald naar andere talen. Dit zijn de meeste Oost-Europese, Aziatische en Scandinavische talen.