Is zelf een pand plaatsen op Funda ingewikkeld?

Omdat wij een groot kantoorpand niet meer hoefden te gebruiken omdat wij meer thuis zullen blijven werken, hebben wij gekeken wat wij met dit pand moesten en konden doen. Wij hebben namelijk gemerkt dat het misschien iets te voorbarig was om het pand gelijk van de hand te doen want je weet nooit wat je in de toekomst allemaal nog gaat en kunt doen. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om te zorgen dat ik het pand kon verhuren. Ik wilde graag zelf een pand plaatsen op Funda omdat ik wist hoe je een pand goed moet beschrijven, fotograferen en noem het allemaal maar op. Ik heb echter gemerkt dat zelf een pand plaatsen op Funda niet eenvoudig is, zo niet onmogelijk als je niet weet waar je moet gaan kijken. Ik ben daarom gaan kijken wat de mogelijkheden waren wanneer ik zelf een pand plaatsen wilde op Funda en ik heb toen gezien dat er zeker opties aan te wenden waren. Dat was goed om te zien want zelf een pand plaatsen op Funda is veel voordeliger dan wanneer je met een specialist moet gaan zitten. Zeker wanneer je weet dat ik zelf goed weet hoe ik een advertentie moet opzetten. Ik weet alleen niet hoe ik dit op Funda kan doen. Ik wilde zelf een pand plaatsen op Funda maar je kunt niet even een account op deze site maken om vervolgens je pand aan te bieden. Ik heb echter gezien dat wanneer ik naar de site DeBedrijfsmakelaar.nl zou gaan, ik daar wel goede zaken kon doen. Veel mensen die zelf een pand plaatsen op Funda wilden, hebben hier hun doel gehaald en daarom ben ik met veel interesse door het aanbod van deze pagina gegaan. Mocht u ook zelf een pand plaatsen op Funda willen, dan kunt u hier altijd even door de opties gaan. U zult zien dat u hier heel veel handige manieren kunt vinden om uw pand snel op deze beroemde site te krijgen.

Ik wilde zelf een pand plaatsen op Funda

Ik wilde zelf een pand plaatsen op Funda omdat ik geen makelaar nodig had. Ik wist precies wat ik voor het pand kon vragen, wat ik aan info moest aandragen en noem het allemaal maar op. Ik kon gelukkig zelf een pand plaatsen op Funda door naar DeBedrijfsMakelaar.nl te surfen. Hier kon ik goede zaken doen en ik wilde deze site daarom ook graag aan anderen aanraden. Bekijk het aanbod hier ook een keer om te zien wat u hier aan opties kunt vinden.

Wilt u ook een advertentie maken?

Ik ben blij dat ik deze handige site gevonden heb omdat ik hier eenvoudig een advertentie kon plaatsen. Ik kan u daarom zeggen dat:

  • Ik heel tevreden ben over de diensten die ik via deze site vond
  • Ik gemerkt heb dat mijn pand al heel snel op Funda kwam te staan
  • Wij binnen de kortste keren een huurder hadden voor ons pand

Kijk voor meer info ook nog even op de site van dit bedrijf.

Lees meer…