Incassokantoor voor uw geld

bill2 bill1Een goede zet wanneer u als ondernemer te maken heeft met een wanbetaler is het erg handig om een goed Incassokantoor in te schakelen hiervoor, ik kies altijd voor degene die ik hier voor heb gelinkt. De reden daarvan is omdat ik in het verleden altijd incassobureau’s gebruikte waarbij ik voor af moest betalen voor de geleverde diensten terwijl dit vaak niet eens goed afliep, wanneer de deurwaarders geen geld kunnen ophalen dan heb ik dus voor niks betaald. Ook betaal je uit eigen zak waardoor je nog meer geld kwijt bent en dat is natuurlijk ook niet fijn en al zeker niet wanneer je al een flinke tijd op je centen zit te wachten.

Het is een fijne manier van zaken doen

Het nieuwe Incassokantoor wat ik gebruik heeft meerdere voordelen en een van de grote voordelen hiervan is het feit dat je past betaald nadat debill diensten geleverd zijn en het geld dus terug is. Dat is erg handig omdat je dan niks uit je eigen zak hoeft uit te geven en dat is wel lekker vooral aangezien er al iemand je geld schuldig is en dat wil je dan terug zien en niet nog meer uitgeven en al helemaal niet om dat geld terug te halen. Ik vind het dan ook zeker een aanrader aan mijn mede ondernemers en daarom plaats ik dit artikel op mijn blog.