Franchise adviesbureau opstarten

Ben jij op zoek naar een franchise adviesbureau, die echt voor klanten klaar staat? Dan is Kubus Coöperatie U.A. een van de grootste franchiseketen met betrekking tot het opzetten van een onafhankelijk administratiekantoor. Hierdoor kun jij onder de betreffende naam opereren en kun je genieten van vele voordelen zoals het gezamenlijk inkopen van producten. Daarnaast houden we ook vaak vergaderingen waarbij we kennis met elkaar delen om zodoende up-to-date te blijven omtrent de laatste ontwikkelingen.

Je kunt dus een modern administratiekantoor beginnen met een uniek concept. Zo staat het bedrijf bekend om de zogenoemde one-shop-stopping-kanaal. Dit houdt in dat naast de financiële dienstverlening ook overlappende diensten kunt leveren zoals subsidie advies tot sales specialisten. Hierdoor kun je profiteren van dit unieke concept en de potentiële klant de brede dienstverlening aanbieden.

Kubus Coöperatie

Kubus Coöperatie is een advieskantoor met momenteel 100 vestigingen door heel Nederland.  De betreffende vestigingen hebben weinig overheadkosten en worden tegen een redelijke kostprijsvergoeding aangeboden. Kubus regelt zaken die een voordeel kunnen opleveren voor alle individuele kantoren. Hierbij kun je denken van kennisbanken tot aan vervaging bij vakantie en verlof. Wil jij meer weten over Kubus Coöperatie of het starten van een franchise adviesbureau? Of ben jij benieuwd naar de kosten? Bekijk dan de website van Kubus of neem vrijblijvend contact met ons op.