Een mooie bedrijfs ruimte huren doe je hier!

huren

bedrijfs ruimte hurenVandaag ga ik het hebben over een bedrijfs ruimte huren. De reden? Een paar maanden geleden heb ik zelf een bedrijf ruimte gehuurd. Mijn personeel had die maand echt top gewerkt en ik vond dat ze wel beloond mochten worden. Het is sowieso erg belangrijk dat je je personeel tevreden houdt, zij moeten er immers voor zorgen dat er winst behaald wordt.

bedrijfs ruimteIk koos er een paar maanden geleden dus voor om een bedrijfsruimte te huren en dit heb ik gedaan bij Oscars, dit was overigens niet zomaar een bedrijfsruimte maar een discotheek. Het leek mij namelijk erg leuk om een gezellige avond met het personeel te hebben. De discotheek kon overigens in meerdere zalen verdeeld worden zodat je er ook met kleinere groepen naar toe kunt. Ik kende Oscars zelf dankzij een klant van me. Deze klant vertelde me dat dit erg leuk is als bedrijfsuitje en daarom besloot ik om naar de website gaan voor meer informatie. De website beviel mij op dat moment wel en daarom besloot ik om contact met het bedrijf op te nemen en om te reserveren.

Een super gezellige avond!huren

Het huren van de bedrijfs ruimte was een erg goed idee. Mijn personeel en ik hebben hier namelijk een gezellige avond gehad. Iedereen heeft elkaar nu weer een stukje beter leren kennen en dat is natuurlijk weer goed voor het teamverband. Ik ben dan ook blij met mijn keuze voor dit bedrijfsuitje, ik zou dit dan ook zo weer doen. Kortom, een echte aanrader.