Een dagvoorzitter inhuren voor onze presentatie

natasha_frogerNormaal gesproken doe ik het graag zelf, nu dat er een geheel nieuw concept op tafel ligt wil ik graag de presentatie uit handen geven. Een dagvoorzitter inhuren leek mij dan ook echt de beste oplossing om het waar te mogen maken. Met mijn personeelsleden heb ik gesproken om te kijken wat de beste manier is om het uit te voeren. Kwamen al snel tot de conclusie dat we een leuke maar gezellige dagvoorzitter moeten inhuren die het enthousiast kan blijven houden. 

De keuze is reuze maar gevarieerd!helga-van-leur

Het draaiboek wordt door een van mijn werknemers opgemaakt en daar hoort ook in te staan wat er precies gebeuren gaat en wie, ja dan gooi je alle boeken open om het draaiboek af te maken. Via het internet was onze laatste oplossing omdat we er niet zeker van zijn dat het te vinden is via het internet. Schijn bedriegt! Vanaf het moment dat ik dagvoorzitter invoerde in de zoekmachine kreeg ik meerdere bedrijven naar voren. Zo ben ik de bedrijven gaan bekijken welke het meest passend zou zijn bij ons bedrijf. Viking entertainment kwam als beste uit de bus en heb gelijk een offerte opgevraagd. Diezelfde dag kreeg ik de offerte al toegestuurd, ik hoefde al niet meer te twijfelen om verder tezoeken en heb bij Viking entertainment de perfecte dagvoorzitter ingehuurd, voor een onvergetelijke presentatie!irene-moors_2