De beste snelloopdeur vind je bij BMP Nederland

BMP Nederland is een bedrijf dat roldeuren levert en installeert, waar je snel en voordelig je deuren open en dicht mee kan maken. Je denkt natuurlijk dat het onzin is om een snelle dure snelloopdeur aan te schaffen als je ook goedkopere maar langzamere deuren kan kopen. Dat je dit denkt is niet gek, maar je moet het even per maand bekijken.

Waarom heb je wel degelijk een snelroldeur nodig?

snelloopdeur

Als je echt wilt weten hoeveel het scheelt als je een snelroldeur neemt moet je niet per dag kijken. Stel je voor: je bent een transportbedrijf: je werknemers moeten steeds 20 seconden wachten totdat een roldeur van een loods open is, dit lijkt dan niet heel veel, al is het wachten natuurlijk wel irritant. Maar als elke werkdag de deur zo’n 53 keer open moet is dat al 1.060 seconden waarin niks gedaan wordt behalve wachten, dit is dan dan ongeveer gemiddeld 17,7 minuten per dag. Dit lijkt natuurlijk niet veel per dag, maar je moet ook niet per dag kijken. Als je per week gaat kijken, en je bedrijf is 7 dagen in de week open, is dit dus 7 keer 17,7. Als je dit uitrekent kom je al uit op 123,9 minuten per week waarin mensen niks aan het doen zijn, dit is gemiddeld dus al 2 uur en 4 minuten ongeveer.

snelloopdeur

Dit is al best veel per week, alleen als je dit per maand gaat bekijken wordt het nog erger want dan wordt dit dus nog keer 4 gedaan, dan kom je uit op 8 uur en 15 minuten afgerond naar beneden. Je werknemers staan dus 8 uur en 15 minuten stil, dit wil je natuurlijk niet. Kijk daarom voor snelroldeuren en snelloopdeuren. Er is voor ieder wat wils en het is zeker het geld waard.