mobile-secUit recent onderzochte studies komt het naar boven dat ondernemingen steeds meer kiezen om toepassingen van Big Data in hun eigen organisatie op te bouwen. Een derde van de ondervraagden is reeds ruim 2 jaren actief en 50% is het afgelopen jaar met big data taken aan het werk gegaan.

De meeste bedrijven weten nog niet te weinig over Big Data Apps om soortgelijke projecten succesvol uit te voeren. Op welke manier ga je om met Big Data Hosting of Mobile? Hierom gaan een groot deel van de organisaties een diepere samenwerkingsverband aan met interne IT-personeel, door het feit dat business-kennisgeving wordt gezocht in onttrokken data en dat in dit proces complexe techniek aan ten grondslag ligt. Daarnaast is IT security een waardig onderwerp.

Big data, hosting en securityStopping-Zero-Day-Exploits--For-Dummies_620x120

Het doel De doelstelling van dit artikel was om inzichtelijk te krijgen in het kennisniveau van de respondenten op het vlak van Big Data met achterliggende vragen betreft de de toepassing van management.

Rondom 25% is IT de aanjager van Big Data projecten. In 9 procent van de gevallen is het bedrijf zelf initiatiefnemer. In 33% van de kwesties zorgen de consultants ervoor dat de belangrijke oplossing wordt gebruikt, tevens is in een ongeveer in het hetzelfde onderdeel van de cases zoekt de business zijn persoonlijke gewenste big data strategie.

Big Data verovert Belgiënetwork-virtual

Het is essentieel om de het management van de mega hoeveelheid data die beschikbaar is te kunnen beheren, analyseren en te optimaliseren.