Creëer eenvoudig extra vloeroppervlak met een etagevloer

Palletopzetplaat met terugspringende leuning

We zien de etagevloer veel terugkomen in warenhuizen, magazijnen en opslagpanden. Denk bijvoorbeeld aan de opslag van toiletpapier in een warenhuis, of schoonmaakmiddel. Vaak wordt dit opgeslagen op pallets. Wanneer je deze pallets kunt stapelen, dan zorg je voor meer ruimte.

trap

In de hoogte werken

Want waarom zou je al die hoogte in jouw mooie ruime hal ongebruikt laten? Dat is hartstikke zonde! Een magazijn of warenhuis heeft vaak erg hoge plafonds. Om optimaal die ruimte te gebruiken zorg je voor meerdere etagevloeren. Een etagevloer zorgt voor extra vierkante meters dus als je deze door je hele warenhuis plaatst, dan kun je de ruimte verdubbelen. En wie wil dat nu niet? 

Palletopzetplaat met kantelhek 1500mm

Ervaren medewerkers

Als je in je magazijn etagevloeren plaatst, dan moet je wel goed en kundig personeel hebben om op die hoogte te kunnen werken. Vaak kunnen ze spullen van de etagevloer pakken met hun machines, maar dan moeten ze wel bevoegd zijn om deze machines te besturen. Ben je nieuw in deze sector? Laat je dan adviseren door meer ervaren ondernemers over hoe je dit het beste aan kunt pakken.