Belastingadvies Breda geeft de beste adviezen!

 

 

 

Goedemiddag beste mensen, Vandaag heb ik een zeer interessant artikel. het onderwerp van dit artikel is belastingadvies Breda. Als ondernemer zijnde moet je altijd je ogen open houden. Vertrouwen kan schadelijk zijn, zelf heb ik dit meegemaakt. Naar jaren lang een goede samen werking met een belasting kantoor, is er een einde aangekomen. Het bleek dat dit bedrijf de laatste maanden valse gegevens hadden genoteerd, waardoor er belasting fraude is voorgekomen. Ik baalde hier natuurlijk ontzettend van, en mijn vertrouwen was beschadigd. Ik stopte onmiddellijk met deze samenwerking, dat leek mij de beste beslissing. Er was alleen een probleem. Ik moest nog wel elke maand alle administratie gegevens opsturen naar de belasting. Zodoende ben ik een nieuw bedrijf gaan zoeken. Via een collega van mij, ben ik terecht gekomen bij belastingadvies Breda. Hij vertelde hele goede verhalen over dit bedrijf. Na een lange overweging besloot ik om, ook in zee te gaan met dit bedrijf!

Erg blij met belastingadvies Breda

De eerste maand is soepel verlopen. Het personeel heeft zich de eerste maand al bewezen. Alle fouten gegevens hebben zij, in een maand tijd opgelost. Alle administratie loopt weer gelijk, en daar ben ik natuurlijk tevreden over. Ik had dit nooit voor elkaar gekregen, zonder de groene boekhouder. Ik ben hun hier echt dankbaar voor. Zoals het nu gaat, reken ik op een zeer goed verloop, van onze samenwerking. Belasting advies nodig? Neem dan nu een kijkje op de bovenstaande link!