Miners are mining Ripple Coin digital currency

Omdat steeds meer banken en financiële instellingen gebruik gaan maken van de Ripple software, wordt de cryptovaluta van Ripple de XRP steeds meer gekocht. Voor banken is het aantrekkelijk, omdat zij veel geld kunnen besparen op transactiekosten. Ripplenet is de concurrent van het verouderde SWIFT netwerk. Beleggers zien de toekomst van XRP zeer rooskleurig in, zij gaan Ripple kopen als een belegging die speculatief is. Met iDEAL kun je tegenwoordig heel eenvoudig XRP kopen in Nederland op een handelsplatform. Voor de smartphone is er ook een app beschikbaar om de munt te kopen.

Ripple kopen

Bij Bitavo kopen

Je vraagt je vast af waarom we het aankaarten, Ripple kopen bij Bitvavo. Zij hebben een zeer eenvoudige oplossing ontwikkeld, de cryptomunt kopen met iDEAL vanaf je bankrekening. Vervolgens worden de munten direct bijgeschreven op je Bitavo Ripple wallet. De service is uniek en wordt nog door geen enkel bedrijf toegepast, je koopt er razendsnel Ripple coins mee. BTC direct is ook begonnen met het aanbieden van Ripple die je via iDEAL kunt kopen. Ook hier gaat dat soepel en loop je ergens tegenaan dan is er nog de uitstekende klantenservice.

Koop XRP indirect

Je kunt ook speculeren met XRP zonder moeilijk gedoe met beurzen en wallets. Je druk hoeven te maken over de veiligheid van je wallet is er ook niet bij, in dit geval kun je Ripple CFO’s kopen zoals bij 24Option. Je speculeert met de prijs van XRP zonder deze zelf te hebben. Het speculeren zonder ze zelf in je bezit te hebben is wel uiterst risicovol en wordt niet aangeraden om te doen. Wil je meer weten over het project Ripple dan is er op Bestebank meer informatie te vinden.