Zeer tevreden over de freelance secretaresse

Een freelance secretaresse die het motto heeft: ‘Ondersteuning bieden met hart en ziel, met minder neem ik geen genoegen.’, dat kan je alleen maar vinden bij Top Secretariaatsservice Maria van Dun. Als manager van een redelijk groot en druk bedrijf, heb ik vaak het idee dat ik mijzelf aan het voorbij lopen ben. Soms kom ik niet door mijn werkzaamheden heen en lijkt het erop dat deze zich alleen maar meer opstapelen dan afnemen. Op een gegeven moment bleven de mailtjes  en de telefoontjes binnen komen. Ik had zelfs geen tijd meer om fatsoenlijk een boterham tussen de middag te eten. freelance secretaresse

Aan de bel getrokken

Hoewel ik de functie had als manager en er vanuit werd gegaan dat ik alles zelf kon oplossen leek het mij verstandig om hulp in te schakelen. Deze hulp kreeg ik van een freelance secretaresse en de taken die zij kan uitvoeren zijn:

  • Voorraadbeheer kantoorbenodigdheden en drukwerk
  • Websitebeheer
  • Opmaken facturen
  • Verzekeringszaken
  • Organisatie teambijeenkomsten
  • Public Relations
  • Social media

Je begrijpt natuurlijk wel dat ik bijzonder blij was met deze hulp. Zo kreeg ik wat meer tijd voor andere zaken en kon ik de klanten wat uitgebreider antwoord geven op hun vragen. Iedereen die door het bomen het bos niet meer ziet kan ik deze hulp zeker aanraden.