Wie wilt niet voordelig in een leaseauto rijden!

Een leaseauto rijden voor een mooi prijsje! Een tijdje geleden was ik op een verjaardag van een vriend van mij. Het was een gezellige en leuke avond! Tijdens deze avond heb ik met veel oud klasgenoten en vrienden gepraat. Toen wij weggingen zag ik ineens een oud klasgenoot in een mooie nieuwe auto stappen. Ik was erg benieuwd hoe hij dit vervoersmiddel gefinancierd heeft. Hij vertelde mij toen dat hij dit met zijn werkgever gerealiseerd had. Hij verwees mij door naar de website van Auto Financier om naar een geschikte auto te gaan zoeken. Toen ik op de site kwam zag ik dat zij een groot aanbod hadden. 

een leaseauto rijden

Voor een mooi prijs in een leasauto rijden

Na een goed gesprek met mijn werkgever besloten wij dan ook dat ik een een leasauto zal rijden. Het is zowel voordelig voor mij als voor mijn baas. Nu kan ik dus in stijl al mijn klanten bezoeken. Ik heb gekozen voor de nieuwe Volkswagen Golf. Zelf ben ik echt blij dat ik een deze snelle auto kan rijden! Mijn baas heeft besloten om al mijn collega’s van een vervoersmiddel van deze organisatie te verzien. Wij hebben namelijk ongeveer 10 medewerkers in de verkoop welk dagelijks naar veel plekken in Nederland moeten rijden.

een leaseauto rijden

De ervaringen zijn erg positief

Al de ervaringen mijn collega’s over de wagens van de organisatie zijn erg positief. Het zijn goede vervoersmiddelen en ook nog eens tegen een mooi prijsje! De voorwaarden zijn allemaal helder en er zijn geen kleine letters in het contract opgenomen. Al met al zijn wij erg tevreden dat wij zaken gedaan hebben met hen. Voor meer informatie kan jij altijd de website bezoeken of telefonisch contact opnemen. Jij wilt toch ook voordelig in een mooie wagen rijden. Dan is dit nu jouw kans en wacht dus niet langer!