Versterk je potentieel met een Sharepoint cursus

Veel bedrijven zijn overgeschakeld naar een efficiënter vorm van werken, voornamelijk middels het investeren in betere IT mogelijkheden. Het moge dan wel zijn dat apparatuur en software is aangepast, maar het goed mogelijk dat het personeel die slag nog lang niet heeft gemaakt en nog niet zover is om het optimale uit de vernieuwde mogelijkheden te halen. Dat is een zonde, niet alleen voor het potentieel die deze nieuwe vorm van werken biedt, maar ook doordat kansen niet worden benut. Met een gedegen Sharepoint cursus investeer je ook in je personeel en dús in het gebruik van de vers aangeschafte softwaretoepassingen. Ikzelf kan een AVK – Sharepoint cursus van harte aanbevelen.

12

Benut het potentieel van Sharepoint

In meerdere hoedanigheden heb ik in mijn carrière te maken gekregen met AVK en mijn ervaringen met deze partij zijn onverdeeld positief. Het is een zeer professioneel bedrijf met veel kennis in huis, zeker gezien de ruim dertig jaar ervaring die het als consultant al heeft, en met bovendien zeer gedegen en bekwame cursusleiders. Je ontvangt er altijd een Sharepoint cursus op maat en bij AVK kun je uit bijvoorbeeld de volgende trainingen kiezen:

SharePoint cursus voor beginners
SharePoint cursus voor gevorderden
SharePoint cursus voor het secretariaat
SharePoint cursus voor eindgebruikers
SharePoint cursus voor beheerders
SharePoint cursus voor functioneel beheerders en helpdeskmedewerkers
SharePoint cursus roadmap sessies
SharePoint cursus taxonomie en classificeren
SharePoint 2013 cursus

10

Zodoende zie je dat elke specifieke groep binnen het bedrijf een toegespitste training ontvangt, precies op het niveau en bovendien de toekomstige toepassingen van het programma. Investeer niet alleen in nieuwe software maar ook in de mogelijkheden die het je uiteindelijk kan bieden door te investeren in de mensen die ermee gaan werken.

7