Terrasafscheiding glas bij Xterior!

 

 

 

 

Leuk dat jullie weer aanwezig zijn op mijn blog! Op mijn blog schrijf ik veel bevinden over het ondernemen, die ik heb ervaren in mijn omgeving. Ik doe dit om andere ondernemers verder te helpen om uiteindelijk succesvol te worden. Het onderwerp van vandaag is Terrasafscheiding glas. Mijn zus heeft een eigen onderneming in de horeca, zij is eigenaresse van een groot uitgaansgelegenheid in de stad. Net zoals ik probeert zij haar onderneming elke dag positief te verbeteren. Haar onderneming is al bekend en in de weekend dan ook erg druk bezocht. Haar onderneming staat er heel positief voor en elke maand heeft zij een relatief hoge omzet. Mijn zus deed te weinig met haar terras, dit vond ik zeer jammer. Ik vertelde tegen haar dat zij ook meer aandacht moest gaan besteden aan het terras. Haar uitgaansgelegenheid is heel bekend en als zij dan ook een mooi terras heeft komen daar natuurlijk veel mensen op af.

Zij vond het een geweldig idee!

Mijn zus vond mijn idee echt geweldig en gelijk ondernam zij actie. Op het internet ging wij samen zoeken naar bedrijven, die terrassen inrichten. Al snel kwamen wij terecht op de site van  Xterior deze site was zeer interessant voor mijn zus. Uiteindelijk namen wij dus ook contact op met dit bedrijf, dit werd uiteindelijk een succes! Mijn besloot om dit bedrijf in te huren en het terras is prachtig geworden, ook is er een prachtige terrasafscheiding glas gebouwd in het terras. Hierdoor straalt het terras echt perfectie uit en hier is mijn zus natuurlijk heel erg blij mee!