Spaghettimatten met en zonder logo te bestellen

spaghettimatten

Spaghettimatten hebben een zeer bijzondere uitstraling. De naam zegt het al en daar lijkt het zeker op. Behalve dat deze gemaakt zijn van geëxtrudeerd vinyl is deze mat bestand tegen weer en wind, zomer en winter. Deze zijn dan ook uitermate geschikt voor buiten, maar om voor binnen te gebruiken. Via de website van de iMatshop kan je al veel modellen voorbij zien komen. Maar mocht je een wens hebben en deze is hier niet te vinden, neem dan contact op met dit bedrijf. 

Op ons werk hebben wij zo een mat in de hal liggen en dat staat geweldig. Het dempt het geluid en het vuil blijft hierin zitten. Althans ik kan beter zeggen eronder liggen. Want deze matten hebben een open rug, waardoor het vuil erdoor valt en eronder blijft liggen. Door de mat op te tillen en een beetje te schudden valt het vuil op de grond. Even een stoffer en blik pakken of een stofzuiger en het is zo weer schoon.

Spaghettimatten met een schuinoplopende rand rondom de mat

Het is mogelijk om de spaghettimatten in zeven verschillende kleuren te kiezen. Zo heb je de keuze uit, rood, zwart, blauw, grijs, antraciet, groen en nog een paar mooie kleuren. Maar dit is nog niet alles, zo kan je hier een foto op laten zetten. Of wat dacht je van de logo van jouw bedrijf. Eigenlijk heb je hier heel veel mogelijkheden in en de keuze is aan jou wat je wilt. 

Bestellen en betalen gaat zeer makkelijk bij de iMatshop. Dat kan ik uit eigen ervaring zeggen, toen ik voor een tijd terug hier een bestelling had geplaatst. Niet alleen het bestellen ging makkelijk, ook het maken van een goede keuze had ik snel voor elkaar. Voordeel was dat ik precies wist, waar ik naar op zoek was. Door de zoekfunctie op de website te gebruiken had ik deze zo gevonden.  spaghettimatten