Prijstang kopen: Bekijk deze factoren goed

Wil je een prijstang kopen, maar weet je nog niet goed waar je allemaal op moet letten? Dan ben je niet de enige. Een prijstang brengt namelijk veel verschillende modellen met zich mee, waarbij ook steeds andere specificaties komen kijken. Er zijn een groot aantal winkels te vinden waar jij een goede prijstang kunt vinden. Een van de verkooppunten die niet over het hoofd gezien mag worden is Shopdepot. Maar welke factoren moeten te allen tijde in het achterhoofd worden gehouden bij het maken van een keuze? Lees snel verder en ontdek de mogelijkheden. 

Het aantal regels bij een prijstang kopen 

Een prijstang kopen doe je in eerste instantie door te bekijken welke informatie er op het prijskaartje moet komen te staan. Zo kan het zijn dat je alleen gaat werken met de prijzen van de producten. Echter kunnen er ook data, artikelnummers en maten opgeschreven worden. Daarvoor zijn er verschillende regels en karakters nodig. Naarmate er meer op het kaartje moet komen te staan, moeten er dus ook meer regels beschikbaar zijn. Hier ga je dus als eerste naar kijken, voordat je naar de speciale specificaties overgaat. Je zult dan een aantal modellen weg kunnen strepen. 

De speciale karakters en de merken die hierbij passen 

De prijstang kopen moet ook op basis van speciale karakters. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je speciale valuta tekens nodig hebt. Een euro- of dollar teken behoren bijvoorbeeld tot de mogelijkheden. In sommige gevallen zijn er ook letters benodigd. Dit zijn allemaal karakters die niet op alle prijstangen te vinden zijn. Het is daarom belangrijk dat je hier goed op blijft letten, zodat jouw producten van de juiste informatie kunnen worden voorzien. Er zijn dan verschillende merken die je kunnen helpen en weer andere mogelijkheden met zich meebrengen. 

Kijken naar de andere benodigdheden 

Een prijstang kopen is echter niet het enige waar je naar moet kijken. Zo moet je bijvoorbeeld ook gaan kijken naar de inktrollen en de prijs rollen die erbij komen kijken. Het is afhankelijk van de hoeveelheid producten die jij gaat stickeren hoeveel rollen je nodig hebt en het kan daarom al gauw de kosten opdrijven. Bij de verschillende merken komen ook weer andere prijzen op dit gebied kijken. Je moet dit daarom ook in het achterhoofd houden, zodat je hier wellicht ook nog een goede besparing op gaat doen en nog meer kunt gaan profiteren. 

De opties gaan bekijken 

Een prijstang kopen zal jou op den duur altijd voordelen op gaan leveren. Je bent minder lang bezig met het uitschrijven met prijskaartjes en hoeft ze ook niet meer handmatig op te plakken. Met de prijstang print je immers direct de stickers uit en kunt ze met een vloeiende beweging opplakken. Alle opties moeten daarom op de juiste manier bekeken worden, zodat je de verschillende merken beter kunt vergelijken en ervoor kunt zorgen dat alles naar wens gaat zijn. Het gaat jou vanaf dat moment minder tijd kosten om de producten van prijzen te kunnen voorzien. En zo heb je meer tijd om op zoek te gaan naar de juiste kassarollen voor jouw bedrijf!