Organiseer eten en drinken bij elke gelegenheid

Met crazykitchen.nl elk moment van de juiste catering voorzien

Ga je iets bijzonders ondernemen met je bedrijf, school of met vrienden en familie? Laat dan zelf op een perfecte manier catering verzorgen. Crazykitchen.nl in Amsterdam biedt mogelijkheden voor een ontbijt, lunch, diner en borrel. De catering is overal inzetbaar. Denk aan een bruiloft, jubileum, zaalverhuur of tijdens een bedrijfsevenement. Alle recepten worden met veel aandacht bereidt. Ook wordt er gebruik gemaakt van gezonde voedingsmiddelen. Je kunt bijvoorbeeld luxe broodjes bestellen die op een ambachtelijke wijze zijn gemaakt. Afhalen lunch is naast bezorgen ook een mogelijkheid. Maak de lunch en/of diner op jouw trouwlocatie compleet met de Amsterdamse Crazy Kitchen zodat alle gasten mee kunnen genieten.

Catering in Amsterdam

Crazykitchen kan zowel voor zakelijke als particuliere klanten een complete lunch of diner bereiden. De locatie kan ook een luxe lunch bezorgen. Het eten wordt verzorgd in een sfeervolle industriële omgeving. Alles wordt gemaakt door de beste chefs. Het personeel van crazykitchen in Amsterdam streeft naar perfecte verse voedingsmiddelen. Ga je bijvoorbeeld trouwen? Aarzel dan niet om crazykitchen Amsterdam in te schakelen om je huwelijk onvergetelijk te maken. Het eten kan volledig verzorgd en vers naar de trouwlocatie worden getransporteerd. Een huwelijksfeest is geen feest zonder heerlijke hapjes en drankjes. Crazykitchen is op zichzelf al een trouwlocatie voor ruim 150 man om af te huren in Amsterdam. Je zult je samen met het bruidspaar vertoeven in een moderne omgeving waar je kunt genieten van zowel het design als van het eten. Een Amsterdam private dinner voor het bruidspaar bijvoorbeeld is een echte romantische sfeervolle belevenis.

Ambacht staat centraal

De chefs kunnen eten bereiden op een zeer creatieve manier. Het eten is dan ook van topkwaliteit. Een van de koks is topkok Rinse Marbus. Door zijn ervaring en opleiding in de food industrie heeft hij heel wat inspiratie opgedaan van de beste klasse koks. Hij heeft hier stage bij gelopen en weet alles van het bereiden van voeding op de juiste wijze. Hij heeft de titel executive chef gekregen en heeft ervaring als kok op vele bruiloften en feesten. Hij zit al meer dan 14 jaar in het vak.