Mkb factoring Finqle is zeker een aanrader voor elk bedrijf

mkb factoring Finqle

Vanaf het moment dat wij over zijn gestapt naar de mkb factoring Finqle, hoeven wij ons geen zorgen meer te mkb factoring Finqlemaken. Deze manier van het ontvangen van het geld, wat wij aan goederen hebben geleverd is echt een uitkomst. Vooral als eigenaar van een klein bedrijfje is dit een uitkomst. Zodra je in de gaten krijgt dat een debiteur niet zijn rekening op tijd gaat betalen kan je hem of haar in eerste instantie een herinnering sturen. Mocht dit niets uithalen dan moet je een volgende stap maken, een incassobureau inschakelen. Natuurlijk moest je deze stap wel maken om aan jouw geld te komen, maar dit duurde vaak lang, kost nog meer geld en dan was het de vraag of jij wel geld zal krijgen. 

Geweldige oplossing om de nota’s naar mkb factoring Finqle te sturen

mkb factoring FinqleOp een gegeven moment zaten wij vaker in de rechtbank, dan dat wij in ons eigen bedrijf aanwezig waren. Hier moest echt verandering in komen, maar hoe. Met deze vraag zijn wij op het internet gaan kijken en toen kwamen wij op de site van mkb factoring Finqle terecht. Vol verbazing heb ik de informatie gelezen en ben ik meteen in actie gekomen. Dit bedrijf helpt met de debiteurenfinanciering door het overkopen van facturen. Facturen die ver over de betalingstermijn heen zijn en nog niet betaald zijn. Doordat dit bedrijf deze nota’s over koopt, nemen zij ook het vorderingsrecht op zich. Voordeel is dat jij je geen zorgen meer hoeft te maken over het wel of niet betalen van de nota. 

Wat is er een last van mijn schouders afgevallen toen ik dit bedrijf op het internet tegen kwam. Meteen hebben wij nog openstaande facturen online naar hun toegezonden en binnen 24 uur hadden wij het geld al op onze rekening staan.