Logo-A2

Milieubewust van afval naar grondstof

Ik ben sinds een aantal weken de trotse eigenaar van mijn eigen bedrijf. Er komt altijd zeer veel afval van de productie af en ik wilde dit graag op een milieubewuste manier laten verwijderen en laten recyclen. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar van afval naar grondstof om een bedrijf te vinden die het afval zou kunnen verwijderen. 

lourens

Terecht gekomen op de website van Akwadraat 

Toen ik op het internet op zoek ging naar van afval naar grondstof kreeg ik zeer veel zoekresultaten van bedrijven dat afval recyclen. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de beste van Kwadraat mij het meeste aan. De website is namelijk erg goed en vooral zeer overzichtelijk. Op de website is ook zeer veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. De informatie sprak mij persoonlijk erg aan waardoor ik besloot om op het internet op zoek te gaan aan een aantal reviews van voorgaande klanten. Toen ik hier op het internet naar op zoek ging kreeg ik zeer veel zoekresultaten van erg veel positieve voorgaande klanten. Daarom besloot ik ook om contact met het bedrijf op te nemen om mijn afval te laten verwijderen. 

Zeer tevreden over het werk dat Akwadraat verricht 

Toen ik contact met het bedrijf opnam werd ik erg vriendelijk en zeer uitgebreid te woord gestaan. We hebben het vervolgens uitgebreid gehad over het werk dat er verricht moest worden. Na het gesprek besloot ik om het afval door Akwadraat te laten verwijderen. Dit hebben zij nu een aantal keer gedaan en ik ben super tevreden.