Aroma Club koffie

Aroma club beschikt over vele koffiezetapparaten, zoals de WMF 1500s. Het fijne aan Aroma club is is dat u alles op dezelfde plek vind. Ze verkopen namenlijk ook koffiebonen die volgens de slow-roast methode zijn bereid. Zo behoud de koffie al zijn smaak en krijgt u het beste bakje koffie dat u ooit heeft gehad. Verder zijn de bonen van Aroma club FairTrade, organic en UTZ certified. Dat betekent dus de lekkerste en eerlijkste koffie. Ook verkoopt Aroma club allerlei accessoires om het koffiezetten nog makkelijker te maken. Onder de accessoires valt bijvoorbeeld: bekerhouders, filtersystemen en schoonmaakspullen voor uw machine. Wilt u nou niet de WMF 1500S in 1 keer kopen dan kunt u hem ook leasen bij Aroma club. Dit kost ongeveer €104,- per maand. 

Mijn ervaring met Aroma club

Mijn bedrijf is laatst van kantoorpand gewisseld, maar in het nieuwe kantoor hebben we geen toegang tot goede koffie. We zijn daarom opzoek gegaan naar een goed koffiezetapparaat en we kwamen terecht bij Aroma club, waar onze ogen in de showroom vielen op de WMF 1500S. Iedereen bij ons op kantoor houdt van andere koffie en de WMF 1500S kan alle soorten koffie maken die u maar kan bedenken.

jura-giga-x7c-1

Wilt u ook een WMF 1500S bestellen

Dit kan in de showroom of u kunt een offerte aanvragen op de website van Aroma club. Als u eventueel meer informatie wilt over alle producten of de werkwijze van Aroma club, dan kunt u op de website kijken. En als u dan nog vragen heeft kunt u bellen naar, 

+31 (0) 85 888 1084.