Fleetservice-ASHBent u op zoek naar een bedrijf die professionele inrichtingen uitvoert aan bestelwagens? Deze heeft u gevonden! Ash Carrosserie kan u van alles leveren, van materialmen tot uitrusting voor bestelwagens. Ook biedt Ash Carrosserie u op maat gemaakte binneninrichting voor alle soorten bestelwagens.

Als u een vakman bent, dan hebben wij ook inrichtingen voor u in die aanbiending. Wij hebben inrichtingen voor schilders, loodgieters, en koeriers. Ash Carrosserie denkt samen met u mee aan de meest efficiënte oplossingen om uw bestelwagen de best mogelijke inrichting te geven. Door middle van onze klantvriendelijkheid en service garanderen wij u resultaat.fleetservice

ASH Carrosserie werkt al jaren lang in dit vak en heeft daar haar ervaring van opgedaan. Wij staan dan ook voor kwaliteit en ervaring! Van personenauto tot grote bestelwagens, ASH Carrosserie heeft inrichtingen voor iedereen.

De inrichtingen die ASH carrosserie levert zijn zo ontworpen dat deze de ruimte in uw bestelwagen optimal kan benutten.  Het terugvinden en opbergen van uw gereedschap en overige spullen en nog nooit zo simpel geweest. Nadat wij klaar zijn met uw bestelwagen is het een praktische mobiele werkplek, bruikbaar in alle branches!

Bent u benieuwd wat ASH Carrosserie voor u kan betekenen?
Neem dan snel contact met ons op.bedrijfswageninrichting