Heb jij een intellectueel eigendom advocaat nodig?

intellectueel eigendom advocaat

Zoek jij een intellectueel eigendom advocaat? Dan raad ik je aan om eens op de website van Fifth te kijken. Dit bedrijf is gevestigd in Tiel en weet maar al te goed hoe vervelend het is als een ander met jouw productie ervandoor gaat. Zelf heb ik hier voor enkele maanden terug ook last van gehad. Een ander bedrijf had namelijk precies hetzelfde logo als die ik heb. In de eerste instantie wilde ik er zelf voor kiezen om een ander logo te laten ontwerpen. Echter was mijn vrouw hier absoluut niet mee eens. Dit zou ons dan onwijs veel tijd en moeite kosten en daar hadden wij geen ruimte meer voor. Hierdoor ben ik opzoek gegaan naar de mogelijkheden om van dit probleem af te komen.

intellectueel eigendom advocaat

Snel gevonden en direct verholpen

Zo heb ik ervoor gekozen om met dit advocatenkantoor een afspraak te maken. Ik wilde maar al te graag weten hoe dat wij dit op een zakelijke manier kunnen afhandelen. Een lange duur in het gerechtshof zit ik niet op te wachten aangezien mij dit ook onwijs veel tijd kost. Gelukkig hebben zij dit per direct opgepakt en werd het andere bedrijf gecontacteerd. Vervolgens kregen wij het bericht dat het andere bedrijf de logo aan gaat passen en dat wij hier niks voor hoeven te doen. Ik kan dan wel eerlijk zeggen dat deze intellectueel eigendom advocaat werkt zoals het hoort!

intellectueel eigendom advocaat