Goede beveiligingsbedrijven in Noord Holland

Wanneer je voor jouw bedrijf op zoek bent naar goede beveiligingsbedrijven Noord Holland, dan moet je eens gaan informeren bij het bedrijf onder de naam Westhof. Dit bedrijf heeft zich gespecialiseerd in onder ander: 

  • Alarmsystemen
  • Camerasystemen
  • Toegangscontrole

Maar ook kan je hier terecht voor 24/7 storingsdienst en servicecontracten. Genoeg redenen om hier de diensten af te nemen. Zeker voor ons bedrijf geen overbodige luxe. Vooral omdat wij al zo vaak het doelwit zijn geweest van vandalisme en inbraak. Nadat wij eerst een gesprek hebben gehad met de met dit bedrijf en hebben uitgelegd wat er allemaal aan de hand was hebben zij een plan opgesteld.  beveiligingsbedrijven Noord Holland

Geen ongenodigde gasten meer geweest

Vanaf het eerste moment dat wij op zoek waren gegaan naar beveiligingsbedrijven in Noord Holland hebben wij geen melding meer gehad van inbraak of vandalisme. Moet er wel bij vertellen dat wij ons bedrijf nu ook voorzien hebben van camera’s en bewegingsmeldingen. Meerdere keren per dag komt er iemand naar ons bedrijf om te kijken of alles in orde is. Ook nadat ons kantoor dicht zit, wordt er een ronde om het gebouw gemaakt. Voor ons is dit een heel veilig gevoel en kunnen wij met een gerust hart naar huis gaan.