Frans genieten in een Airbnb

Vele Nederlanders gaan maar wat graag naar Frankrijk op vakantie. Dat is natuurlijk ook niet zo gek. Mooi weer, lekker eten en fantastische culturele attracties. Het is dus werkelijk een fantastisch vakantieland.

Ga je op vakantie naar Frankrijk dan moet je natuurlijk ook ergens verblijven. Veel mensen kiezen natuurlijk voor kamperen. Frankrijk staat immers vol met mooie, gezellige en soms zelf Nederlandse campings. Ben je niet zo van het kamperen, dan kies je wellicht al snel voor een hotel. Maar het nadeel van een hotel is dat ze overwegend in de steden zitten en vaak vrij duur zijn.

Wil je wel het genot van een hotel, maar niet de prijs, dan is een Airbnb een erg goede optie. Hier vertellen we kort wat de voordelen zijn. Zo kun je kijken of een Airbnb iets voor jou is.

Chic, maar niet duur

Airbnb´s vind je in allerlei soorten en maten. Grote appartementen en kleine kamers, luxe voorzieningen of alleen de bare essentials. Alles is er wel te vinden op de website van Airbnb. Het grote voordeel van alle Airbnb´s is wel dat ze vaak een stuk goedkoper zijn dan vergelijkbare hotels.

Hierdoor kun je dus in Frankrijk een erg chic Airbnb vinden voor niet al te veel geld. Kijk eens op de website. Je ziet veel beton cire badkamers, grote banken en prachtige keukens. Zeker een beton cire badkamer geeft het gevoel van luxe, omdat beton cire badkamer erg mooi en stoer overkomt.

Zulke luxe appartementen voor niet al te veel geld, kun je over heel Frankrijk vinden. Je zit dus niet, zoals vaak bij hotels het geval is, vast aan de grote steden. Airbnb´s zijn te vinden in de stad of het platteland.

Keuze is reuze

Ja, zoals al gezegd is er dus genoeg op uit te kiezen als het op Airbnb´s aankomt. Je gaat gewoon naar de website, zoekt op de door jou ingestelde filters en je zult gegarandeerd wat vinden. Een Airbnb boeken is daarnaast ook zeer makkelijk.