Eenvoudig werken met een flensverbinding

flensverbinding

Wist jij dat je met een flensverbinding koppelingen een stuk eenvoudiger mee kan monteren? Sinds dat ik bij mijn nieuwe werkgever ben begonnen merk ik onwijs veel verschil. Zo zie je maar dat iedere werkgever anders te werk gaat. Bij dit bedrijf merkte ik namelijk vrij snel dat alles goed en wel is geïnstalleerd. Bovendien is alles goed beschermd zodat er in feite niks kan gebeuren. Wel zo prettig om te weten dat er een werkgever is die erg goed aan het personeel denkt, iets wat mijn vorige werkgever wel eens vergat. Enfin, ik wilde mijzelf verder ontplooien in de productielijn en hierdoor ben ik toen die tijd elders gaan solliciteren.

flensverbinding

Nieuwe functie betekend ook een nieuwe start

Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe functie kwam ik bij dit bedrijf terecht. Een zeer vriendelijke werkgever die mij de volledige vertrouwen gaf dat ik genoeg kon leren. Hierdoor heb ik het geaccepteerd en ben ik nog geen dag later al begonnen! Al vrij snel begon ik te merken dat mijn werkgever mij steeds meer opdrachten gaf. Persoonlijk zie ik dat als een gevoel van vertrouwen en dat siert mij onwijs goed. Zo vroeg hij afgelopen week of dat ik voor hem een nieuwe flensverbinding wilde bestellen. Stiekem moest ik het nog wel eerst opzoeken wat het was. Echter heb ik het op de website van euromanchetten.nl kunnen bestellen!

flensverbinding